Vad är Silja Rock?

SILJA ROCK 

En unik företeelse inom svensk musikunderhållning 

Vad är Silja Rock och varför har det blivit en sådan populär företeelse?

Svaret borde ju sammanfattas av någon utomstående, men jag som arrangör skall här kort försöka ge dig, som läser detta en liten insikt i vår värld. Allt i förhoppning att du skall bli en del av den.

SR25

Sedan den 12 mars 1994 har vi varit på väg, eller rättare sagt på våg, framåt mot nya äventyr och upplevelser. För det är vad Silja Rock består av, en lång rad upplevelser förpackade i små segment om ca. 1 timme vardera. Vår färd börjar ju officiellt då båten lämnar kajen (16.45) från Värtahamnen i Stockholm mot destination Olympiaterminalen i Helsingfors.

Men vi vill ju så gärna få alla till oss i god tid, så vi har med rederiets goda minne fått tillåtelse att borda M/S Symphony redan från kl. 13.30 för att stämningen skall bli på topp. 

Vårt ständigt partyhöjande band, Handsome ,
slår an tonen för de kommande dygnens musikupplevelser.

3 scener ger de resande ca. 20 timmars livemusik!

Lägg därtill tre lokaler med dj´musik ,
så är resans 42 timmar rätt så bra täckt med musik i alla dess former.

 

För just där tror vi att nyckeln till framgång ligger, urvalet av musik! Vi blandar och ger så att alla våra drygt 2500 gäster skall få några akter som de kan ta till sig. Hårdrock, Gothic Rock, Folk Rock, Glam Rock, Arena Rock, Bacon Rock och så lite disco, ger oss en bred, glad, vänlig, kärleksfull publik som går utanpå allt annat i Svenskt nöjesliv och gör Silja Rock till vad det är. Lägg till ett stort urval av restauranger, barer, shopping och relaxavdelningar så får ni:
Party- och Rockbåt nummer ETT!

Vår förhoppning är och har alltid varit att erbjuda våra resenärer några lite starkare akter med en större attraktionskraft. Till detta lägger vi gästers bandönskemål uppblandat med akter vi tror på kommer fungera i sammanhanget. Hittills är vi väldigt nöjda med vad vi har haft möjlighet att leverera under åren som gått.

Vi hoppas konceptet tilltalar dig och att du tar dig tid att besöka bildgalleriet
samt även kolla in banden som spelade på 2017 års kryssning. 

Banden som spelar 2018 kommer att uppdateras löpande, se här

170224-Mange-Hellan-1000

          Vårt arkiv med tidigare Nyhetsbrev finner du här!        Härlig stämning på den 20:e resan, nu laddar vi för

”The 25th Anniversary Cruise”

Varmt välkommen ombord på vår 25:e resa!

Till bokningen, klicka här!

  Magnus Scholander