• The 25th Anniversary Cruise! Silja Rock 27 -29 april 2018

  Vi skall ut på Östersjön och fira att denna, den äldsta och första Rock kryssningen i världen blir 25!

  Ett nytt genustänk genomförs också då vi gör plats för 50% kvinnor på scen. Under de 24 senaste resorna har det varit en jämn fördelning mellan könen bland resenärerna så varför då inte hylla våra kvinnor genom att också njuta av deras musikalitet. Ni kommer att möta:
  THE LARGEST WAVE OF BRITSH FEMALE HEAVYMETAL ROCK


  Vi firar vår 25:e kryssning med en ”mega maskerad” på gågatan lördag 28 april!
  Där kommer det att skapas en otrolig stämning med hjälp av Syd & Ekman och deras otroliga låtskatt. Det blir dans överraskningar och HAPPY HOURS fram till dess att NOICE avlutar med sin svenska ”punkrock” i en skön nostalgitimme.

  Ni välkomnas ombord på fredagen, av den underbara Ellinor Asp och hennes flygel, en bättre start på SILJA ROCK kan inte fås.

  Banden blandas friskt och ni kommer få en mix av eget och cover, nytt och gammalt, tårfyllt och rått. Du väljer själv vad du vill se och när du tycker kompisarna är roligare. Vår grundidé med SR är ju brittisk bluesrock när den var som bäst (1970-talet) och ombord får ni The Purple (Deep Purple) och Ozzy the coverband (gissa bandet). Fleetwood Bac som i original hade många olika ansikten och musikinriktningar men alla har vi en period i deras musikskapande vi älskar. Ni får Girlschool, The Amorettes, Syteria, Rock Goddess, Beastie Girls, Violett Janine, Bonafide, Handsome, Legends of AOR.

  Vi stannar inte här utan två huvudakter till skall förstärka och ge The 25th Anniversay Crusise en odödlig status som den bästa resan ever.

  Bokar gör ni här på vår bokningssida eller hos TallinkSilja 08-666 33 33 ange Srock samt även på deras webb.

  Magnus och Hellan

  P.s. Ett förtydligande, Silja Rock är inte involverat på något sätt i konflikten mellan Svenska artister/tekniker och Tallink Silja. En av upphovsmännen Thord Jonsson (Smalare än Thord) har gett oss ett ”fribrev” som ni kan läsa här på vår hemsida. D.s.

Comments are closed.