Sticky Fingers!

sticky-red

En alldeles fantastisk kväll i Göteborg, där det för en gångs skull inte regnade. Omgav den lilla kö som ringlade ner på Kaserntorget utanför Sticky Fingers lokaler. De småhuttrande Silja Rock intressenterna väntade på att få komma in i värmen och avnjuta den uppdukade plockmenyn och den svala öl som arrangören bjöd på. Sorlet bland de minglande VIP gästerna bröts först när Tobbe Handsome myndigt hälsade folksamlingen välkommen till Sticky och Silja Rock Kick-off.

Vi sin sida hade han kvällen värdinna Antonina som själfullt och utmålande, broderade ut texten om de akter Silja Rock 2016 innehåller. Ett mindre jubel mötte dem vid avkunnandet av Hardcore Superstar och Art Nations medverkan.

Tobbe fick också själv berätta om företeelsen Silja Rock och tog stöd av Glenn-Kenneth Carlsson, som efter 16 år ombord på Silja Rock, kunde intyga att allt Tobbe sa var sant. Utom att Handsome är det största som hänt kryssningen.

Ett unplugged gig från bröder och syster Sofie fick folket i gungning och manegen var därmed krattad då ART NATION ställde sig på scen.

Här Silja Rock har vi förmodligen Sveriges nästa stora export i musikgenren ROCK.

Avslutningsvis stod OUTSHINE på scen vid 23.00 tiden och golvet fylldes av fans som hyllade den något mörkare och tyngre stil som Outshine företräder.

Intresset om och kring Silja Rock och Silja Rock tåget var stort så nu gäller det att banden och vi själva når igenom bruset om festernas fest, Partyt med stort P och legenden Silja Rock. 23 turen och mer viril än någonsin tidigare…..

[soliloquy id=”6003″]

Magnus