• SOL, SOMMAR och SEMESTER är snart verklighet för de flesta av oss.

  Jag kommer i detta, det sista utskicket gällande Silja Rock före midsommar, passa på att önska Er alla en riktigt skön och upplyftande sommar.

  Jag be Er, som redan bokat in resan till nästa år om hjälp med att sälja in, The 25th Anniversary Tour 27-29 april 2018, detta till vänner och bekanta ni ”springer på” under semestern, minst 2 personer vardera skulle sitta fint. Det skulle ”va så gött” att få in en strid ström bokningar (ej bindande) så att vi till i december bokat hela båten!

  De ringar ni skapar på vattnet sprider sig och Ni blir garanter för att vi får ihop den bästa, roligaste, trevligaste rockpubliken någonsin.

  Vila kan var välbehövligt i sommar! Se till att hålla er flytande….

  Se hit!

  Vi spånar och planerar redan nu och jag hoppas kunna presentera embryo av vad som komma skall, lagom till skolklockorna ringer in för höstterminen 2017.

  Det kommer att bli fest, rock med tjejer, rock med killar, tributeband, allsång och goa gubbar från Götet. M.a.o. allt blir som vanligt men lite bättre och lite finare så här till jubileumsresan.

  Vad jag redan nu kan urskilja i bokningsmodulen är att ni är många som tidigare åkt med som nu gör ett återbesök på Symphony. I samtal med en del av er har många nyttiga synpunkter och önskemål dryftats och jag lovar att göra så gott jag kan med de medel som står till buds att sätta ihop en kryssning ni sent eller aldrig kommer att glömma.

  Boka Silja Rock.

  Gör du på vår hemsida, klicka här!

  Gå in i rullgardinsmenyn under Silja Rock och scrolla ner till bokning 2018 , fyll i de efterfrågade uppgifterna och välj sedan hyttkategori. Bokningssystemet ger dig sen det totalpris du skall betala senast 25 februari 2018. Notera att det fortfarande finns 2 JUB B hytter (450kr/pers) och 16 JUBC hytter (350kr/pers) kvar att boka. En unik chans att köpa till 1994 års priser NOTERA dock att ni måste vara 4 personer i hytten för att bokningen blir giltig.

  God Vind!

  Magnus

Comments are closed.