Silja Rock 2014

Mange och HellanDå är vi åter fullt sysselsatta med arbetet att få ihop, ännu en partyrock-kryssning på M/S Silja Symphony. För 20 år sen, den 12 mars 1994, genomfördes jungfrukryssningen, denna vår kära Silja Rock kom att förändra nöjesutbudet på kryssningsfartygen världen över!

För vem vet om det funnits några andra personer som vågat ta klivet och utmanat etablissemanget med konceptinriktad kryssning om inte vi gjort det?

Detta får vi aldrig något svar på, men känslan blir desto större när t.ex. bandet KISS följt vår koncept och nu gör sina Kiss kryssningar. Men vad är väl den Västindiska övärlden och lyxfartyg jämfört med vad vi har här i norden?

Vi har otroligt svårt att tro att någon annan kryssning har en så fantastiskt hängiven publik/resenärer som vi har på Silja Rock!

Vi är unika och skall så förbli med Er hjälp.

Kristi Himmelsfärdshelgen 2014 blir det så dags att göra vår 20-års jubileumskryssning ( 2013 var det 20:e resan!). Vi har gått ut med en del av de artister vi ställer på scen (med reservation för eventuella förändringar) och vi kommer löpande att uppdatera detta här på hemsidan men även på Facebook.

Vi hoppas att åter få se gamla kända ansikten men även ett nytillskott av festsugna glada människor av alla de slag. Vår förhoppning är att Silja Rock skall förbli en partykryssning med ett högkvalitativt musikutbud där tolerans, kärlek och glädje sätts i högsätet.

Vi önskar Er nu alla hjärtligt välkomna att boka in er till 2014-års verkliga höjdpunkt

>> Boka Silja Rock 2014 nu!