• Silja Rock 2019

  Det är dags att boka!

  I begynnelsen skapade Gud himmel och jord.
  Jorden var öde och tom, djupet täcktes av mörker och en Hälsingevind svepte fram över vattnet. Gud sade: ”Ljus, bli till!” Och ljuset blev till. Gud såg att ljuset var gott, och han skilde ljuset från mörkret. Gud kallade ljuset dag, och mörkret kallade han natt. Det blev kväll och det blev morgon. Det var den första dagen.

  Gud sade: ”I vattnet skall ett valv bli till, och det skall skilja vatten från vatten.” Och det blev så. Gud gjorde valvet och skilde vattnet under valvet från vattnet ovanför valvet. Gud kallade valvet himmel. Det blev kväll och det blev morgon. Det var den andra dagen.

  Gud sade: ”Vattnet under himlen skall samlas till en enda plats, så att land blir synligt.” Och det blev så. Gud kallade det torra landet jord, och vattenmassan kallade han hav. Och Gud såg att det var gott. Gud sade: De som vandrar på landet måste ha lite roligt dag 364 och 365 varje år så då beslöt han att skapa SILJA ROCK Det var den tredje dagen.
  Guds ställföreträdare på det torra landet beslöt år 2018 att när vi nu står inför det stora jubileumsåret 2019 så skall de vandrande massorna (människorna), få något alldeles extra tillhanda. Därför har följande band tillkommit

  CANDLEMASS

  Svensk doom metal i världsklass!

  Någon gång är alltid den första…..så ock här då vi bokat ett svenskt doom metal-band!
  Candlemass som bildades 1984 i Stockholmsförorten Upplands Väsby är just ett exempel på detta. Vi har ju för vana att blanda friskt i vårt musikutbud så även 2019.
  Allt passar inte alla men mycket passar många! Här kommer ett gäng tunga boys med rutin och glädje till er bara er.

   

  VAMBO

  Ny fräsch Engelsk Rock med attityd.

  Bredbent,kaxig,hårig brittisk ROCK N`ROLL med klassiska riff och ett oefterhärmligt harmonigung får den kräsnaste lyssnare att le och njuta. Än en gång tar altmeister Paul Newcomb med sig ett gäng glada gossar från de brittiska öarna, på ett äventyr i den Baltiska arkiepelagen. Tror här att vi än en gång får chansen att se ett band. Som inom kort är på väg att nå de stora höjderna på musikhimlen att du då får den ynnesten,är väl bara det värt resan.

   

  Följ länken här och upplev Silja Rock 2018 igen!

Comments are closed.