• Silja Rock 2019 en klassisk JULKLAPP!

  Vi har nu kommit till december och en månad där många gåvor införskaffas och löften avges. Låt oss börja med julen, tänk vad lycklig din fru, man, sambo eller kompis blir om de får en kryssning i present. Något finare kan man knappt tänka sig. Att under 44 timmar få möjligheten att ta emot all den glädje och kärlek vår kryssning erbjuder i form av musik, dans och möten.
  Vår line-up på scenerna har tagit form och vi har två starka block av dels ren och skär Rock ´n Roll i form av; NAZARETH, CANDLEMASS, TREAT, FROM THE SKY, A TRIBUTE TO LED ZEPPELIN, MIKAEL FÄSSBERGS MUSKETEERS, JOHN HOLKWORTH & THE COOLBENDERS, VAMBOO och ytterligare en skön grupp. Vilken jag väntar med, då vi inte skall bränna allt krut före nyår, så där håller jag på hanen.

  Sen har vi den givna PARTY delen av Silja Rock. Vi bjuder på sköningar som Kungarna av party DUO JAG (två ggr), ENGMANS KAPELL (två ggr)TONY KRANTZ BAND(två ggr) JAMIE MEYER och BRYAN ADAMS TRIBUTE.

  Förstår ni hur bra detta kan bli?
  Jag blir alldeles matt och knäsvag inför det som komma skall. Spike den gamle räven från Quireboys, dyker upp i Mikael Fässbergs Musketeers. En hyllning till en god vän och fantastisk musiker.

  FROM THE SKY och JAMES HOLKWORTH & THE COOLBENDERS är två akter som gör VÄRLDSPREMIÄR OMBORD.

  Sen får party folket dels live akter som DUO JAG men också våra underbara DJ BATTLE PARTY .

  FÖRSTÅR NI NU ATT SILJA ROCK ÄR 2018 ÅRS BÄSTA JULKLAPP

  Sen kommer vi till NYÅR och de löften ni skall avge…..ett av dem MÅSTE vara att åka Silja Rock 2019

   

  HYTTER till Silja Rock

  Var på ER vakt det rör sig i bokningsmodulen.
  Vi har idag kommit fram tilkl den 7 december och kan konstatera att;
  Commodorehytterna är slut!
  Deluxe hytterna är slut!

  Family hytterna finns de 3 kvar av…..
  som tur är för er som ännu inte bokat så finns A-B- och C-hytter, forfrande tillgängliga.

  Heavy (Metal) Christmas

  Kockarna ombord på TallinkSilja gör sitt för att marknadsföra SILJA ROCK!
  Denna sedvanligt vacka gran finns att beskåda på M/S Romantika.
  Tung metall som ger en känsla av hopkok av lite av varje,precis som Silja Rock. Med ett fantastiskt resultat i slutändan, både vad örat anbelanger men även till smaklökarnas lov.
   

  BOKA!

  Det är ett evinnerligt tjat men boka och gör det NU ! Com- , Deluxe och Familjehytterna är i vissa fall slut eller näst intill och varför missa en del av det goda i livet när man ändå har chansen? Såg igår att en ”lillasyster” till Silja Rock lämnar Barcelona för en rock och blues kryssning i Augusti billgaste biljetten i 4-bäddshytt under bildäck  kostar 11.000 kr/pers….

  Silja Rock ÄGER

Comments are closed.