Silja Rock 2016

Nedräkning till Rockfesten!

Med vinden in från aktern….och armen i vinkel

Så släpper vi loss hela M/S Symphony i en galen fest från onsdag 13 maj kl.14.00!!
Det var länge sen jag kände mig så taggad inför en Silja Rock kryssning, men i år känns det som något extra ligger på lut…..

Vår bästa line-up sen starten 12mars 1993!! Lägg därtill ett väder som ser ut att vara med oss och alla de härliga grupperingar, bland våra gäster, som så ivrigt planerar upptåg. Då kan det inte annat än bli minst sagt omtumlande.

Silja Rock Tjejerna måste jag få omnämna, ni var fyra som drog igång det hela med en tanke, att skapa glädje och ett mervärde för Silja Rock resenärerna! Nu är ni över 560 st i gruppen och den växer för varje dag ! Med tanke på den tid ni lagt ner önskar jag er lycka till med era upptåg, för något alldeles extra skoj förväntar vi oss under 2016 års kryssning.

TallinkSilja ber att ni läser igenom Trivselreglerna som ligger under fliken Silja Rock på hemsidan och att ni i möjligaste mån försöker följa dessa regler. Allt för den gemensamma trevnaden.

Vi gör ett försök med train-ing år 2016! Detta kan närmast jämföras med den busing som förekom i USA på 70-talet, då barn från segregerade områden bussades till lite bättre skolor för att om möjligt ge dem en bra start i livet.

Baltic Events och Silja Rock vill ju i dagar som dessa, hänga på denna idé och hjälpa våra ”kusiner” från landet. Glenn, Osborn, Ada, Kålle med en tågresa till sköna Stockholm och Sveriges framsida. Detta för att de skall få ta del av det fina livet vi lever här i solens rike! Vi hoppas nu att detta blåvitrandiga folk mangrant följer sina härförare Glenn-Kenneth Carlsson, Handsome Tobbe och lilla fröken Handsome Sofie, på ett äventyr i österled. Det vore stort och värmande om ni våra trogna Silja Rock resenärer kunde förbarma Er över en ensamkommande Göteborgare och ta dem till era hjärtan. Det är inge stor skillnad mellan oss utom att de har en förkärlek till dåliga vitsar och att de bär på en svag odör av härsken fisk. Men vi älskar dem och lovar att ta väl hand om dessa långväga gäster.

Sedan kan jag inte nog trycka på att CASH-IS KING!! + bokningsnumret och legitimation måste med. Tre viktiga detaljer som gör att ni snabbt kommer ombord och kan ta del av Handsome med spännande gäster ute på sol-däck! Tänk på att det är viktigt att dricka mycket om ni vistas länge i solen!!
Kall öl lär visst vara bra……
Ta hand om varandra och kom ihåg att ett vänligt ord på vägen kan vara guld värt!
Avslutningsvis bär vi inte ombord flera ton teknik för att skapa stämning! Vi tar ombord världens bästa människor för att kunna bibehålla den oklanderliga Silja Rock andan!!
Det är inte lätt att vara ödmjuk när man vet man är bäst!!
Mvh

Magnus Scholander och ”Kapten Klänning” Hellqvist