Silja Rock 2015

Med vinden in från aktern….

Så släpper vi loss hela M/S Symphony i en galen fest från onsdag 13 maj kl.14.00!!

Det var länge sen jag kände mig så taggad inför en Silja Rock kryssning, men i år känns det som något extra ligger på lut…..
Vår bästa line-up sen starten 12mars 1993!! Lägg därtill ett väder som ser ut att vara med oss och alla de härliga grupperingar, bland våra gäster, som så ivrigt planerar upptåg. Då kan det inte annat än bli minst sagt omtumlande.
Silja Rock Tjejerna måste jag få omnämna, ni var fyra som drog igång det hela med en tanke, att skapa glädje och ett mervärde för Silja Rock resenärerna! Nu är ni över 375 st i gruppen och den växer för varje dag och med tanke på den tid ni lagt ner önskar jag er lycka till med era upptåg.
TallinkSilja ber att ni läser igenom Trivselreglerna som ligger under fliken Silja Rock på hemsidan och att ni i möjligaste mån försöker följa dessa regler. Allt för den gemensamma trevnaden.
Sedan kan jag inte nog trycka på att CASH-IS KING!! + bokningsnumret och legitimation måste med. Tre viktiga detaljer som gör att ni snabbt kommer ombord och kan ta del av Handsome med spännande gäster ute på sol-däck! Tänk på att det är viktigt att dricka mycket om ni vistas länge i solen!!

Kall öl lär visst vara bra……

Ta hand om varandra och kom ihåg att ett vänligt ord på vägen kan vara guld värt!

Avslutningsvis bär vi inte ombord flera ton teknik för att skapa stämning! Vi tar ombord världens bästa människor för att kunna bibehålla den oklanderliga Silja Rock andan!!

Det är inte lätt att vara ödmjuk när man vet man är bäst!!

Mvh Magnus och ”Kapten Klänning”