• Sällskapsresan 26 den siste rockentusiasten

   

  Dags för uppdatering

  Silja Rock-”Sällskapsresan 26 den siste rockentusiasten”

  Vi har kommit till den 1 november 2018 och bokningar kan nu, förutom över vår hemsida (www.balticevents.se), även göras direkt hos Tallink Silja. De har antingen försäljning via nätet, då  betalar med kort direkt, eller så ringer ni till deras manuella bokning på telefon 08-666 33 33 , ange kod SROCK .Där får ni sedan berätta om vilken hyttkategori ni önskar samt mat, bussanslutning och kanske nummerbokad hytt? Av vikt är dock att ni bokar snarast möjligt så att den första tröskeln 1500 bokade gäster passeras.
  Vi kommer 2019 att genomföra en ”fest i festen”. Vi tänker tillbaka på 1980-talet och vad som då var aktuellt i kläder, film och musik. Därför ber vi er att 29 april sätta på de finaste V-jeansen, snyggast WCT overallen, midjeväskan, vita tubsockar, axelvaddarna och kamma i ordning värsta motvindsfrisyren. Nu är vi ju några stycken som inte längre kan ordna till en frisyr men vi får väl stå vid sidan om och titta på…. Sen har det tillkommit lite musik på båten sen senast kolla nedan …

   

  Den siste rockentusiasten

  Så gammal att decennierna flyter ihopMannen ser mer ut som en relik från 70-talet, än det -80 tal vi skall festa och hylla den 29 april
  Dock kan denne alter ego till Stig Helmer, få chansen att leva upp en stund när NAZARETH lirar några av sina odödliga alster 28 april. Sen får vi se hur han transforrmeras till 80-tals looken…..

   

  Folkparkernas populäraste hårdrockare på åttiotalet!

  Treat må ha varit med länge, men de bär fanan högt och levererar alltjämt. Vi har den stora glädjen att få ge Er; TREAT som en av anrättningarna den 29 april. 80-talet i musik, på scen, 80-talet i mat tar Tallink Silja hand om och din uppgift blir att skapa 80-talet ombord. Gitarristen Anders Wikström var ju onekligen en av de som skapade pudel- looken på den svenska musikscenen, nu får vi se hur spandexbrallorna klär honom 2019!

   

  BOKA!

  Det är ett evinnerligt tjat men boka och gör det NU ! Com- , Deluxe och Familjehytterna är i vissa fall slut eller näst intill och varför missa en del av det goda i livet när man ändå har chansen? Såg igår att en ”lillasyster” till Silja Rock lämnar Barcelona för en rock och blues kryssning i Augusti billgaste biljetten i 4-bäddshytt under bildäck  kostar 11.000 kr/pers….

  Silja Rock ÄGER

Comments are closed.