• PAT TRAVERS Making magic på Silja Rock 2018

  PAT TRAVERS

  1977 var året då jag stötte på Pat Travers musik för första gången och ”kärlek” uppstod. Den Kanadensiska gitarristen var ung och ”grön ” men hade ett sound som passade mig. Han fann plats ibland mina hjältar som Leslie West, Frank Zappa, Jonny Winter,Jeff Beck, Bill Nelson , Jimmy Page och Ted Nugent. Vår skivspelars nål, på en Lenco75, kom nästan att slita ut den först vinyl LP’ n jag köpte med Pat, Making Magic. Han kom att bli en förebild för senare gitarrister och då främst Kirk Hammet i Metallica. Känns gott att få med sig ännu en legend ombord på Silja Rock.
  Välkommen PAT!

  Storleken har betydelse!

  SUPER CAN en storsäljare på 90-talet och så väldigt lik Silja Rock i mångt och mycket. En vanlig liten 33 burk räckte inte när man var törstig, så bolaget gjorde en ny lite större, lite bättre produkt och man adderade 50% dryck. Silja Rocken är ju likadan. Det räckte inte med 22 timmar, så vi adderade lika många till, så att alla resenärer blev nöjda! Resultatet blev en lite godare, lite finare, lite bättre underhållningsresa än alla andra kryssningar på Östersjön.

  Nu står vi med 3 månader kvar och endast en tom spot i spelschemat, Vem/vilka blir det som får den platsen?
  Vad vi vet är dock att det blir ooootrooligt mycket musik. Musik vi hoppas skall uppskattas av alla Er som bokat på och att det även skall passa er andra som i dagsläget velar.
  Kvinnornas makt ombord ökas markant vi kommer att kunna stifta bekantskapen med följande gobitar: Ellinor Asp, Beastie Girls, Violet Janine, Syteria, The Amorettes, Rock Goddess och Girlschool
  I den mixade bandupplagorna hittar vi: Handsome, Fleetwood Bac och Too Petty.

  Sen har vi lite pojkband också…. The Purple, Ozzy The Cover Band, Legends of AOR feat. Jimi Anderson, Syd & Ekman, Noice, Bonafide och Pat Travers Band.
  Känns som något för alla, så då tvekar vi inte längre pojkar och flickor BOKA HÄR där finns vår bokningsmodul och din väg ombord på Silja Symphony och the 25th anniversary cruise.

  Vakna allihop, BADROCK är tillbaka.
  Lördag 28 april 10.00-11.30. Gör vi plats för BADROCK igen ombord på Symphony! De 100 första som Swischar 100kr till mig Magnus Scholander 070-7903693 har en plats i badanläggningen samt en öl eller ett glas vin att läska sig med när Handsome spelar unplugged . Ett unikt tillfälle att tvaga sig fin inför vårt 25th anninversary party. Vi försöker i möjligaste mån hitta en så jämn könsfördelning som möjligt då inget av omklädningsrummen klarar av mer än 50 personer.

  Maskerad.
  Jag kommer att uppmärksamma Er alla i framtida brev om den kommande maskeraden, lördag 28 april på Sympan gågata. Förslag och bilder kommer och vi utlovar full aktivitet under de minst fyra timmar vi är igång. Pris till bästa kostymering är naturligtvis självklart!

  Magnus

   

Comments are closed.