• PARTY TILL YOU DROP

  NU KÖR VI!

  The 25th Anniversary Cruise är på gång!

  Vi hade ett givande möte med affärsledningen för TallinkSilja i förra veckan. Där lade vi fram våra idéer kring 2018 års kryssning och det föll i god jord.

  Med anledning av det positiva svaret så sätter vi snarast igång med annonsering på sociala medier samt i dagspress. Detta för att om möjligt hitta nya Silja Rock kryssare. Vi vill dock att ni som varit med tidigare, först får chansen att boka in era önskehytter före eventuella nykomlingar.

  Som ni säkert vet har vi ju ett eget bokningssystem här på vår hemsida, där kan ni till och med nummerboka er favorithytt och även lämna ert Club One nummer för bonuspoäng. Klicka här!

  Vi har i tidigare veckobrev berättat att vi satsar hårt på en brittisk invasion av kvinnlig heavy-metal men också av bra partymusik.

  LÖRDAG den 28 april kommer det att bli en fest utan dess like ombord på Symphony. En maskerad med fritt tema som vi vet ger galna överraskningar och många skratt. Alla skall vara om/påklädda och fina priser utlovas till bästa kostym. Vi inleder sedan den musikaliska delen med en otrolig överraskning, något som tidigare aldrig uppförts live. Därefter kommer bandet Syd & Ekman att dra igång själva festen. 60 minuter av hits som ger den rätta partykänslan och gunget. Vi fortsätter med två scener och fyra Dj´s som pumpar upp adrenalinet i tak. Här gäller det att komma väl förberedd, så fyll upp plånboken med deg och buggarna med muskler så ni hänger med i virvlarna. Efter siså är tre timmar av party kommer bandet Noice knyta ihop säcken med en, för våra flickor, nostalgisk återresa i tiden. Den del av klivet då kajalen rann ner för tår dröpta kinder, förmodligen av olycklig kärlek till de heta gossarna i bandet. Är kärleken lika stark idag, ja det återstår att se. När så Noice lagt trumpinnarna i åt sidan och förstärkarna kopplats ur då fortsätter festen i Atlantis Palace….

  Vi vet alla att det blir en fest som slår det mesta och om du har tagit dig några sabbats år för att ladda inför detta! Då är det hög tid att boka. I dagsläget är JUBILEUM A OCH JUBILEUM B hytterna slut. FAM hytterna är överbokade. Av COM hytterna återstår 7 stycken och Deluxe hytterna är bara 25 lediga. A och B hytter finns det gott om men ibland går det fort och det är aldrig kul att bli kvar på kaj när båten går.

  Syd & Ekman


  Micke Syd Andersson och Tommy Ekman är två unga män som efter 30 år i musikvärlden nu slagit ihop sina musikpåsar. De är ute på en cruiseaid , land och rike runt för att förmå svenska folket att hitta glädjen dela en stund av livet med allsång, handklapp, leenden och skratt. Två ”gossar” som skall få oss att glömma vad födelseattesten säger. Vi skall leva här och nu i den lycka bara Silja Rock kan ge.

  Noice


  Klassisk svensk punk vilket inte har tillhört den mest frekventa musikstilen under åren ombord på Symphony. Men nu råder vi bot på detta och släpper upp det kanske mest älskade bandet (förlåt EBBA) på scen. När det väl begav sig, many moons ago, drog bandet en yngre skara kvinnlig publik som vek sitt liv åt bandet. Nu hoppas vi åter få se dessa små tjejer blomma ut i den kavalkad av örhängen NOICE presterat. Jag är övertygad om att dessa flickor inte kommer att ge sig med mindre än att En dag i Tunnelbanan, Du lever bara en gång och Ut i natten rivs av.

  OZZY the Coverband


  En av hårdrockens riktigt stora legendarer och förgrundsfigurer är inga överdrivna epitet när det gäller John Michael ”OZZY” Osbourne. Som sångare i superbandet BLACK SABBATH satte Ozzy starka avtryck i den tidiga hårdrockens era. Den något egensinnige frontmannen älskade att chocka omgivningen med bisarra upptåg och sin stora förkärlek till kemiska preparat. Vilket renderade i att han 1979 sparkades från bandet. Det blev en framgångsrik solokarriär där hits staplades på hög och det hela kröntes i den bejublade TV såpanThe Osbournes. Vår OZZY med sitt covverband är nästan lika blindgalen som originalet. Något ni blir varse ombord på SIlja Rock WATCH OUT                    

  HANDSOME


  So Fine Handsome är kvinnan bakom och framför bandet HANDSOME, som än en gång angör vårt fartyg. Av många ansedda som det bästa partybandet i landet, med en aldrig sinande enrgi och stora kärlek till publiken. Så är detta ett måste för en lyckad seglats. Uppväxta i det karga Bohuslänska landsakpet har de i regn och blåst slipats till livs levande diamanter. De utstrålar kärlek som skulle få Kirsti Tamita att utbringa ”Detta är ett Halleluja Moment”

   

Comments are closed.