• Möjligheten finns, valet är ert?

  SILJA ROCK 2019

  Tack vare ett gediget arbete bland  många av ER resenärer och då främst KICKI ASPMAN, så har Tallink Silja, nu gett med sig och erbjudit oss ännu en Silja Rock.
  28-30 april 2019 är vi inbokade och jag hoppas verkligen att vi kan komma upp i de minst 1800 kryssningsgäster, som krävs för att resan blir av.
   
  Vi får chansen nu att på riktigt få fira 25år tillsammans. Vi gjorde ju vår jungfruresa den 12 mars 1994 och nu när vi har 2019 framför oss, så blir det på riktigt 25-årsfirande!
  Jag vet att ni lika mycket som jag vill ha denna kryssning till stånd och att vi nu tillsammans kämpar, för att få med oss varsin kompis. Så är vi nära  våra drömmars mål.
  1400 personer skickade in sitt stöd till Silja Rock genom mejl till undertecknad samt den länk Kicki Aspman öppnat.
  Det är många idéer som surrar i huvudet på mig gällande inriktning på musiken liksom ev. tema för dag två ombord. Jag har det klart och siktar in det hela mot att göra den ultimata SÄLLSKAPSRESAN för de sista rockentusiasterna. Boka hytter så skall jag se till att 25-års kryssningen blir minnesvärd.
  Håll ögon och öron öppna, besök Facebook och plocka upp information, häng med på instagram Siljarocken och bokar det gör ni på vår hemsida balticevents.se eller siljarock.nu

  Första bandet bokas idag och det är ett klassiskt band från 70-talet i form av ………

  Boka nu! Betala i februari 
  Se till att vi asap blir 1800 bokade
  NU KÖR VI
  Välkomna
  Magnus Scholander
   

Comments are closed.