• Hej därute i Sveriges avlånga land!

  Hoppas ni alla mår bra så här i högsommartider. Fredrik har namnsdag och ”kärringveckan ” väntar, så tänk på det kära bröder att nu gäller det att komma ihåg att gratta alla Sara, Margareta, Greta, Johanna, Margareta, Madeleine, Emma, Emmy, Kristina och Kerstin annars slutar det kanske i en smärre katastrof.

  Appropå det täcka könet (undrar om ni vet varför det heter så?) så har vi till 2018 års resa tänkt att hylla kvinnan! Ni står för halva vår befolkning och nästan hela förståndet! Kanske tar jag i där men det är ett faktum att vi män står för väldigt mycket av det elände som sker ute i samhället. Speciellt tråkigt tycker jag det är att läsa om alla dessa våldtäkter som sker i samband med konserter och festivaler. DETTA BETENDE HÖR INTE HEMMA I VÅRT SAMHÄLLE OCH DENNA BRIST PÅ RESPEKT FÖR VÅRA UNDERBARA TJEJER/KVINNOR MÅSTE ÄNDRAS OMGÅENDE. Vi tar ett litet steg genom att låta fler av artister vi kommer att boka till 2018 års kryssning, skall vara kvinnor.

  Förebilder, underhållare, instrumentalister, sångerskor och rockhjältinnor det är vad ni kommer att få se 27-29 april 2018.

  Rock Goddess

  Legendariska London-trion återvänder med en 3 sång EP. Tja, det har bara tagit dem 30 år, men äntligen har den ursprungliga, klassiska ROCK GODDESS-trion släppt en ny produkt.

  Det här är Rock Goddess 2017, fortfarande tack och lov kopplade till hur de var 1983, men tar det till en ny nivå: Det har tagit lång tid att komma hit!

  Vi är så stolta över detta och över varandra och nu hoppas vi att folk njuter av det så mycket som vi vill att de ska göra, säger Jody Turn, bandets frontkvinna.

  The Amorettes

  Amorettes har engagerat tjänster av några av musikindustrins tungviktar för att slutföra inspelningen av deras nya album. Med Luke Morley, blytung gitarrist och låtskrivare från brittiska ,Thunder, i producentstolen och med inspelning och mixning har hanterats av Nick Brine (The Darkness, Bruce Springsteen, Coldplay, Ash och Snow Patrol, för att bara nämna några) , och med mastering av Pete Maher (The Rolling Stones, U2) upprättades bandet på Leeders Vale Studios i South Wales för att spela in sitt mest spännande album hittills.

  Så, sant att forma, denna skotska trio, som beskrivs i pressen som ”Like Airbourne fronted by Joan Jett”, och en ”Female Motorhead”, fortsätter med sin ”No-Nonsense attityd och DIO approach.

  Amoretterna har tagit Rock ’n’ Roll av i nackskinnet och har inga intentioner att släppa taget!

   

  Glöm inte att boka

  Det är varken kostsamt eller farligt att boka din hytt redan nu! Tiden går så fort att det är smartare att boka nu för att säkra din plats än att komma på i sista sekund att f-n jag har ju glömt!

  Säg åt vänner och bekanta likaså

  Alla skall med på The 25th Anniversay Cruise 27-29 april 2018. Säg åt alla du möter i sommar att boka in sig på www.balticevent.se eller

  www.siljarock.nu så har de hytt och behöver inte betala förens i slutet av Februari 2018. För vem vet vilka de stora elefanterna blir som rockar loss med oss?

  Här är det redan fullt!

  FAMILJEHYTTERNA är SLUT!

  JUBILEUMSHYTTERNA A-kategori är SLUT!

  JBILEUMSHYTTERNA I B-kategorin är SLUT! men övriga är bokningsbara.

  Undrar just vilket TEMA det blir på nästa års stora PARTY…..

Comments are closed.