• Ett stort TACK kära gäster och artister för Silja Rock 2018

    Glada och lyckliga efter ännu en lyckad Silja Rock kryssning ser vi framtiden än med blandade känslor.

    Att få stå framför alla dessa fantastiska personer som utgör vår kundgrupp, uppe på en scen med överblick över Silja Symphonys innandöme. Ger oss den glädje som lyfter oss över de hinder som ligger i bakhåll i skapandet av resan. Tänk hur många av oss som år efter år söker sig till den unika sammanhållning Silja rock ger. Vi har blivt gråa och skrynkliga men de flesta av dess rynkor är resultatet av 25 års skratt och positiva möten Vi hoppas Nu att ni också har denna känsla och hjälper oss att åtminstone försöka få rederiet på andra tankar än att ”skrota” vår älskade helg tillsammans. Passar på att citera de gamla husgudarna CANNED HEAT; Together we stand, divided we fall! Come on now people lets go on to the ball and work togheter.

    Kiki Aspman Så heter den tjej som tagit tag i intresseanmälan. Jag hoppas och vill, att alla av ER följer hennes förnämliga initiativ och mejar in svarsuppgifterna till henne. Det är med vårt fulla stöd hon gör detta så om ni stöter på förfrågan på FB eller annorstädes så kan ni med tillförsikt fylla i uppropet.

    I ett försök att söka förståelse hos rederiet för en fortsättning av SILJA ROCK. Tror vi att en ordentligt underbyggd kravlista från alla Silja Rockare, är den lockfågel vi måste använda oss av för att nå fram. Vi har till slutet av augusti på oss att få ihop minst 1200 namn. Ingen som skriver på förbinder sig att åka, Utan det utgör endast en intresseansökan. Om vi sen lyckas bli ni naturligtvis de första som får besked om vad som kommer att ske 2019.
    Vi behöver 1200-1500 namn, klicka här!

Comments are closed.