• Årets bästa och roligaste julklapp! THE PARTY

  Då är alla spjäll öppna!
  Bokningen till nästa års resa öppen hos oss och TallinkSilja. På måndag börjar också marknadsföringen av resan på FB och Rocknytt. Där kommer vi uppskattningsvis nå 400.000 presumtiva kunder i det första skedet. Förhoppningsvis tycker de att detta låter intressant och lika kul som oss, som tidigare bevistata äventyret. Vi liksom TallinkSilja jobbar hårt på att skapa rätt förutsättningar ombord för att den stora maskeradfesten blir en värdehöjare, liksom banden vi har med oss. Bokar lättast gör du på 08-666 33 33 ange kod SROCK, så att ni hamnar på rätt kryssning eller här på vår bokningssida. Krita in ditt namn i bokningssystemet, ring runt till roliga polare som du tar med och se fram emot en helg utöver det vanliga den 27-29 april.

  Ellinor Asp
  Johan Mjällby kallades för det vandrande Kärnkraftverket! Vad skall vi då kalla Ellinor? Den gode Johan är ju bara en vek skugga eller en vårvind i jämförelse med den energi Ellinor utvecklar under en konsert. Man talar ibland om fjärilsvingslag somnm utveckalar sig till stomar men undrar om inte Ellinor hade ett gig innan Orkanerna Harvey och Irma slog till mot Västindien och USA? Här kan vi snacka energi!

  The Amorettes
  Skottland får inte spela VM fotboll i Ryssland 2018 men de är representerad på Silja Rock med THE AMORETTES. Inga kiltar på här men ett hålligång utöver det vanliga och vi får en rock´n roll resa bortom vintergatans sträckning med detta band. Vår ständige tyckare, tänkare och bevakare på de Brittiska öarna PAUL NEWCOMB överser 2-3 konserter i veckan året om de senaste 20 åren GARANTERAR ATT DETTA ÄR NÅGOT ALLDELESE EXTRA. Lite som ett kinderägg 3 överraskningar i ett.

  The Purple
  För generationen som växte upp med pölsa och lapskojs. Djungelbokskex och Zingo choklad så har vi här grävt upp ett lysande exempel på musikhistoria från det förra milleniet. Med tydlig smak av lakrits och choklad anas inslag av röda bär och rök. Kan vi se fram emot världens mest kända riff i Smoke on the water och brända däck i Highway Star. Spänn fast er!

  Syd & Ekman

  Alla bovars skräck Micke Syd kommer ombord för att jaga iväg eventuella ledsamheter. Känd från framförallt tidigare Silja Rock med Husbands står han åter till vårt förfogande med Tommy Ekman och drar av ett 60-tal hits! Hoppas de hinner spela alla låter under de 16 timmar vi har på oss från Helsingfors till Stockholm….

  Magnus

Comments are closed.