• 2:a Halvlek

  Vi ökar takten ,nu är det bokningsdags

  Vi är på väg mot ljusare tider när det gäller både solens återkomst liksom Silja Rockens återuppståndelse.
  Vi gör 2019,vår 26:e resa men det är i år 25 år sen jungfrufärden ombord på Silja Serenades till Åbo.
  Det var lördagen den 12 mars med solsken vackert väder och förväntansfulla kompisar (vi hade lyckats sälja 1896 biljetter till vänner och bekanta) som äntrade däck kl.07.30 och många var det som fick uppleva den häftiga gågatan och den speciella  känsla Silja fartygen ger. Det ”roddades” runt om på båten, av PJ Jägerhults manskap, som var vår teknikeverantör. Allt för att förbereda de olika scenerna i Puben, engine-bar, lunchrestaurangen och Atlantis Palace.  Klockan 10.00 slog sen David Carlsson an det första ackordet på en unik musik kryssning, vilken  vi fortfarande kämpar hårt för att hålla vid liv.  Det är svårt att säga exakt hur många som varit med ombord under åren men någonstans runt 60.000 personer har vi haft med och jag tror merparten har haft en fantastisk upplevelse.
  Nu är det som sagt snart dags för den XXVI kryssningen och nu måste ni som ännu inte bokat, se till att göra detta. Djurgårdshytterna (de lite finare och lite bättre ) är slut men vi kan erbjuda Er C-, B- och A-hytter. C ligger under bildäck och är de billigaste. B-hytterna ligger på plan 9-11 och saknar fönster.
  De som vill se vad som händer ombord väljer Promenade hytt i A-klass och de som vill se solen gå upp tar en Seaside hytt, lätt som en plätt.
  2.a halvlek det är att vi nu nått halvvägs vad det gäller bokningen till resan.

  Vi ses!

  Läs om banden på Silja Rock på vår nya hemsida

  Var är jag?

  Svårt att hitta på båten?
  Visste Ni att Silja Symphony varit inne på en liten ansiktslyftning under januari månad? Ni kommer i april att mötas av ett helt nytt nöjescentrum i fören, då Atlantis Palace går i graven till förmån för STARLIGHT. Ni kan gå in och läsa om arbetet i nedanstående länk
  www.tallinksilja.se/renovering-pa-symphony

  NY HEMSIDA!

  Vi har en ny hemsida för Silja Rock!
  Onsdag 16 januari sjösätter vi hemsidan på adressen  
  www.siljarock.com
  och hoppas den är enkel att hitta i och att den ger er rätt feeling. Vi är i stort behov av nya medlemmar så fyll i era uppgifter så kommer Nyhetsbrev och annan information att kunna distribueras med mejl och sms

Comments are closed.